foto

Naoki Bandó

  • nar. 12.12.1957 (61 let)
    Asahikawa, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mahócukai Haley no Speed Story
2001 Kizuna: Koi no karasawagi
1998 Ultra njan 2: Happy daisakusen
1997 Chimera: Target I – Datenši kórin
Eikó e no Spur: Igaja Čiharu monogatari
1996 Dragon Quest recuden: Roto no monšó
Mahócukai Tai!
1993 Black Jack
1992 Čikjú SOS soreike Kororin
1990 Šuranosuke Zanmaken: Šikamamon no otoko

TV seriály

2016 Time Bokan 24 (TV seriál)
2011 Chibi Devi! (TV seriál)
Čibi Devi! (TV seriál)
2009 Kobato. (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
2004 Madorakkusu (TV seriál)
2003 Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Witch Hunter Robin (TV seriál)
1998 Night Walker: Majonaka no tantei (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Honó no bohjó (E18)
Eikó no šunkan (E17)
Kessen (E15)
1997 Hyper Police (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Tótoki mono (E10)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
Ógon júša Goldran (TV seriál)
1993 Kidó senši V Gundam (TV seriál)
1991 Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1989 Oboččama-kun (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace