foto

Hideki Ogihara

  • nar. 29.11.1972 (46 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ikkjú njúkon
2016 Bokura no sex
2011 Oretači ni cubasa wa nai: Hadairo ricu kjúwarizó!?
2009 Mahoromatic: Tadaima Okaeri (TV film)
2005 Né, čanto šijó jo!
2004 Natsu-iro no sunadokei
2001 Medaka no gakkó
2000 Renzu: Futari no kjori
Septem Charm Magical Kanan
Supésutoraberázu
1997 Onkjó seimeitai Noiseman
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2014 Fú'un išin dai šógun (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
2011 Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Oretači ni cubasa wa nai (TV seriál)
2010 Togainu no či (TV seriál)
2009 Major (2009) (TV seriál)
2007 Shuffle! Memories (TV seriál)
2006 Lemon Angel Project (TV seriál)
Lovedol: Lovely Idol (TV seriál)
Soul Link (TV seriál)
2005 Izumo: Takeki curugi no senki (TV seriál)
Play Ball (TV seriál)
Shuffle! (TV seriál)
2004 Gakuen Alice (TV seriál)
Kono minikuku mo ucukušii sekai (TV seriál)
2002 Kikó sen'njo Róran (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
2001 Gjóten ningen Batsealer (TV seriál)
2000 Gate Keepers (TV seriál)
Gravitation (TV seriál)
1998 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Keššikó (E13)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Futari (E12)
Kami no te (E04)
Taka no dan (E02)
Power Rangers Turbo (TV seriál)
1996 Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky