Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kaito rád natáčí na kameru. Jednoho večera ji testuje a právě v té chvíli něco neznámého dopadne na městečko, ve kterém žije a způsobí to obrovskou explozi. Kaitovi se překvapivě nic nestane, druhý den jde normálně do školy a na nic konkrétního z předchozího večera si nepamatuje. Nějakou dobu poté se z kamarády rozhodne natočit film. Na natáčení přizvou i dvě studentky z vyšších ročníků. Jak se později ukazuje, jedna z nich, Ichika Takatsuki, má něco společného z onou explozí. (Larky)

(více)

Recenze (5)

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo...tak nějak to v pohádkách začiná...chlapec potkal dívku svých snů a zamiloval se...Všechno by bylo v pořádku, jenže to by nesměla být dívka z vesmíru..A tak se několik dobrých kamarádu rozhodne natočit film a tuto starší spolužačku vzít do hlavní role, aby jí jeden z chlapců mohl nabalit....Přiběh je melancholický s klasickými prvky..skutečně není to nic úžasného, ovšem co je hodno obdivu je kresba a návrh postav, + pisen nazpívaná Nagi Yanagi. Nějak mi to připomnělo Hanasaku Irohu ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Přiznávám možnost, že jen katastrofální výsledky příslušné sezóny mě přiměly, abych se slitoval nad jinak relativně šedivým a pramálo podnětným Ano natsu de matteru a udělil mu ušmudlané tři hvězdičky. Téma nostalgického vzpomínání na minulé letní lásky se objevuje v anime s železnou pravidelností a jak to tak bývá, i ono má své předpisy, co se ukazovat smí, nesmí a musí. Idealizuje mladé roztoužence do podoby nejen nezkušených, ale naprosto nevinných, jen pomalu a nesměle sexualitu rozvíjejících jedinců. S pocitem frustrace z nenaplněné touhy, spěchem "už aby to bylo", sexem bez zamilování či nevhodnými partnery se tu nelze setkat. +++++ Nepsaný, leč uznávaný úzus žánrových omezení sešněrovává výslednou podobu díla a s ní i divákův zážitek. Povinnosti tvůrců jdou až k takovým detailům jako jsou věčně znějící cikády, plavky, trojúhelník, starší sestra, která náctiletce svou rozvinutou sexualitou děsí, komická postavička, široká paleta velikostí ňader, melancholický klavír, počasí odrážející nálady atakdále atakdále. +++++ Ano natsu se odlišuje jen tím, že se o malilinko poctivěji vciťuje do svých postav a sem tam přijde s lepším vtípkem. Rozhodně jej ale nelze chválit za prvoplánové ozvláštňování tím, že zdejší romance má meziplanetární rozměr. Kromě toho, že diváka směřuje k pocitu, že úspěch lásky má malou pravděpodobnost, čehož by šlo dosáhnout i jinak, poskytuje autorům především možnost zaplácnout stopáž pouťovými blikátky a tím odvést pozornost od prázdného místa v ději. Originální nápad už v tom nikdo vidět nemůže, vždyť ono volání srdce po mimozemské ženě je v anime spíše tradiční. Kdyby aspon měly ty alienky anatomicky nekompatibilní pohlavní orgány, to by bylo drámo... nebo komédie... Ale takhle? Po šesti dílech slabé ***. ()

Alianna 

všechny recenze uživatele

skvele pokracovani onegai teacher (kdo neveri at se dodiva az na konec a sleduje jemne naznaky) , libi se mi ze zadna z postav neni typicky urvana , kazda ma svou osobnost a zadna nenei na vedlejsi koleji , jen teda rychle nejak vsichni prijali ze ichika je mimozemstan, hodne je radost pohledet ze si autori dali praci aby oba serialy provazali tu v jemnych naznacich nebo primo at uz vizualne ci jen hlasem , doporucuji pred sledovanim tohodle serialu shlednout cely onegai teacher a hned ho budete videt jinak ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Mám rád slice of life. Mám rád i romantické seriály. Pokud se to ještě smíchá dohromady, může z toho vylézt velmi hezký a příjemný celek. To ale neznamená, že přijmu vše co mi v některých seriálech autoři naservírují. Ano natsu de matteru nedokáže vůbec ničím zaujmout. Nabízí nám postavy, které díky podprůměrné animaci nepůsobí zrovna realisticky a co hůř jejích chování je občas iracionální a téměř ve všech případech velmi nudné. Není zde jediný charakter, která by byl něčím zajímavý, který by dokázal vybočit a něčím příjemně překvapit. Nemastné neslané postavy jdoucí ruku v ruce se špatným vizuálem pak ještě s nepovedeně napsanou sci-fi rovinou tvoří mozaiku na kterou se nedivá dobře, neposlouchá se dobře a díky postavám a špatným dialogům působí realisticky jen minimálně. I na žánr slice of life, kde člověk nemá a ani nemůže mít nějak přehnané požadavky v rámci obsahu se jedná o těžce podprůměrnou serii. Slabé 2* ()

Galerie (358)

Reklama

Reklama