foto

Ericson Core

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Togo
2015 Bod zlomu
2008 The Courier/2.0 (TV film)
2006 Nepřemožitelný

TV seriály

2019 Of Kings and Prophets (TV seriál)
No King Is Saved (E09)
2018 MacGyver (TV seriál)
UFO + Area 51 (S02E22)
2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
MacGyver (TV seriál)
Muscle Car + Paper Clips (S02E02)
1999 Rodinné právo (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace