foto

Zdeněk Forejt

  • nar. 1938
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Edith a Marlene (divadelní záznam)
1999 Vincenz Priessnitz
1996 Konto separato
O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1995 Azrael, anděl smrti (TV film)
Zlatník Ondra (TV film)
1991 Digitální čas (TV film)
Kámen v okně (TV film)
Mládí na prodej (TV film)
Odsouzen k životu (TV film)
1990 Zápas o člověka Nelibu (TV film)
1989 Osmý div světa (TV film)
Skrznaskrz (TV film)
1988 Mimořádný případ (TV film)
Zemřeš, kdy budeme chtít (TV film)
1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)
1979 Nůž pro všechno (TV film)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.

TV seriály

1997 Arrowsmith (TV seriál)
1994 Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
Frgále (E06)
1976 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Kleště (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace