foto

Jean-Pierre Guérin

  • nar. 8.5.1940 (78 let)
    Mont-de-Marsan, Landes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Melancolie Ouvriere (TV film)
2016 Fleur de tonnerre
Saint-Amour
2015 Deník komorné
La Peur
2014 Ablations
2013 Crime d'État (TV film)
La dernière campagne (TV film)
2012 Ablations
Sbohem, královno
Velký večer
2010 Chateaubriand (TV film)
Na mamuta!
2008 Dítě na cestě (TV film)
2007 Ali Baba a čtyřicet loupežníků (TV film)
Paní z Izieu (TV film)
2006 Grand Charles, Le (TV film)
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film)
Joseph (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
Pobuda
2003 Amour au soleil, L' (TV film)
Anomalies passagères (TV film)
Chose publique, La (TV film)
Des épaules solides (TV film)
Drôle de genre (TV film)
Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Motus (TV film)
Robinson Crusoe (TV film)
Volpone (TV film)
2002 Sous mes yeux (TV film)
Únosce
2001 Brève traversée
Demain et tous les jours après (TV film)
Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Zaidina pomsta (TV film)
2000 Bez rodiny (TV film)
Bídníci (TV film)
1999 Balzac (TV film)
1998 Un amour de cousine (TV film)
Une sirène dans la nuit (TV film)
1997 La famille Sapajou (TV film)
1996 Notre homme (TV film)
1993 L'affaire Seznec (TV film)
1989 Nuit miraculeuse, La (TV film)

TV seriály

2014 Julie Lescautová (TV seriál)
Ztracení (S22E01)
2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
2011 Famille d'accueil (TV seriál)
Un diamant brut (S10E08)
Esprit de corps (S10E07)
Mal de mère (S10E06)
další epizody (8)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
Julie v Paříži (S17E01)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
Vybočení z mezí (S16E01)
2006 David Nolande (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Le Prisonnier (S06E02)
Julie Lescautová (TV seriál)
Kauza prokurátor (S15E05)
Právo zabíjet (S15E04)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
další epizody (5)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Klamné zdání (S14E06)
Bratři ve zbrani (S14E05)
Spravedlnosti bylo učiněno zadost (S14E04)
další epizody (6)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zlobivý syn (S13E07)
Aféra Lerner (S13E06)
Bez pardonu (S13E05)
další epizody (7)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Le Secret de Lulu (S03E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v parku (S12E06)
Smrt klenotníka (S12E05)
Piráti silnic (S12E04)
další epizody (6)
2002 Enfant des lumières, L' (TV seriál)
Napoleon (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
Zlomené srdce (S11E02)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
Zmizení (S10E05)
Osudová krása (S10E04)
další epizody (6)
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
Jeannina smrt (S09E07)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
další epizody (6)
1999 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
Past na policajta (S08E01)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1997 Vertiges (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Touha po pomstě (S06E02)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Obchod s dětmi (S05E05)
Vrah z parkoviště (S05E03)
Revolver na úvěr (S05E02)
1995 Belle Époque (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křest nováčků (S04E06)
Dávná nenávist (S04E05)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
další epizody (6)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Bližší košile než kabát (S03E07)
Malý svědek (S03E06)
Rozchod (S03E05)
další epizody (7)
1993 Julie Lescautová (TV seriál)
Špinavé obchody (S02E03)
Sexuální obtěžování (S02E02)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Julie Lescaut (S01E01)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sbohem, královno

TV seriály

1992 Julie Lescautová (TV seriál)

TV pořady

1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace