foto

Sonja Kerskes

  • nar. 11.3.1975 (44 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bruder Schwester Herz
2018 Die Haut der Anderen
2017 Polizeiruf 110 - Dünnes Eis (TV film)
2016 Gallery Weekend
2015 Die Krone von Arkus
2014 12 Theses
2013 Rona & Nele
2011 Blissestraße
2008 Don't Wake the Dead
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
2003 Vypusťte džina (TV film)
2002 To byla ale noc! (TV film)
2001 Endstation Tanke
Pinky a pejsek za milion
Reise ohne Rückkehr
Suck My Dick
2000 Starkes Team - Bankraub, Ein (TV film)
1999 Der Grosse Bagarozy
1998 Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Zweite Geige (TV film)
1997 Das Erste Semester
Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Das wilde Kind (TV film)
1995 Der Neger Weiss
Ex (TV film)
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)

TV seriály

2017 Berlínská mise (TV seriál)
Správná věc (S02E04)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Srážka (S02E09)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)
2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace