foto

Elaine Montalvo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Heathens and Thieves
2011 Where the Road Meets the Sun
Za lepší život
2007 Boogeyman 2
Pořádná rána
Sex and Breakfast
2005 American Black Beauty (TV film)
Popstar
Supercross
2003 Baggage
2002 After Freedom
Americká zbraň
Looking Through Lillian
Správný ženský jsou do kulata
2001 Inzerát: Studentka hledá sex (TV film)
To Protect and Serve
2000 Chuck a Buck
Road Dogz
1999 Tequila Body Shots
1998 Odplata
1997 Foto Novelas: Seeing Through Walls (TV film)

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
Ghosts (S10E03)
The Storm (S09E16)
The Calm Before (S09E15)
další epizody (7)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Evolution (S09E08)
Stradivarius (S09E07)
Who Are You Now? (S09E06)
další epizody (13)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
První den zbytku života (S07E16)
Co je třeba (S07E15)
Druhá strana (S07E14)
další epizody (8)
2016 Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Město žen (S07E06)
další epizody (8)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Beholder (S02E11)
další epizody (13)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2000 The Brothers Garcia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky