Reklama

Reklama

Epizody(25)

Obsahy(1)

Trio nejlepších kamarádů - CJ, Fenwick a Crispo - se rozhodne vyždímat co nejvíc ze svých posledních dvou let na základní škole. Postupují podle seznamu 100 věcí, které prostě musí stihnout a chytají se každé příležitosti pořádně si to užít. (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je ubohost nad ubohostí, jednoduše řečeno, je to sračka a pokud někdo říká opak tak ten člověk vám lže. Je to ubohá napodobenina Big time rush, ale ironicky snažit se porovnat tenhle seriál s Big time rush je jak porovnávat coca colu s levnou napodobeninou coli za deset korun. Doufám že tenhle seriál skončí v černé zóně, protože je to jeden ubohý vtip za druhým. ()

JackBurda odpad!

všechny recenze uživatele

Chci k týhle sračce neěco víc napsat, ale brácha (DannyBurino) už všechno napsal. Z postav je jedinej dobrej ten poradce, ostatní banda naprostejch koko*ů. Hold exituje i větší hovadina než takovej Henry Danger nebo Marvin Marvin. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně stupidní seriál o 3 děckách (2 kluci a jedna holka),kteří se na střední nudí a vymýšlejí různé prkotiny co podniknou. Do toho si ta holka v zhruba 15 letech hraje pořád s panenkou jeden z těch kluků (černoch) si hraje na největšího inteligenta na světě (tomu se podřízuje i většina dílů) a druhý si hraje na Casanovu a pořád ho balí jedna blondýna,která jakoby zdrhla z přehlídkového mola. Dále hrají zhruba cca 15 letý tlusťoch s fixou namalovaným knírem (asi to mělo být vtipné) a jejich poradce, ke kterému si každý díl chodí stěžovat až je to trapné. 20 procent za zhruba 1 díl z 10,který je vtipný. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Byl to největší jek v dějinách naší školy :) Na to, že seriál je o tom, o čom bolo už milón seriálov a filmov pred ním, je nápaditý a vtipný. ()

Fin_429 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle hluboko filmová tvorba klesla. Fuj! Herecké výkony nechutné a neuvěřitelné. Daleko nejhorší herecký výkon tam dělá ale ten blonďák. Horší seriál jsem ani neviděl. Daleko horší seriál než dokonce She Hulk. Ble to byl výtvor. ()

Galerie (77)

Reklama

Reklama