foto

Wally Brown

  • nar. 8.10.1904
    Malden, Massachusetts, USA
  • zem. 13.11.1961 (57 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue - a.z.
1982 Mrtví muži nenosí skotskou sukni - a.z.
1961 My Darling Judge (TV film)
Roztržitý profesor
The George Raft Story
1960 Who Was That Lady?
1959 Alias Jesse James
Holiday for Lovers
Myš, která řvala
The Best of Everything
Westbound
1958 Kolt pro leváka
Wink of an Eye
1957 The Joker Is Wild
Untamed Youth
1956 The Wild Dakotas
1955 Indian Agent (TV film)
Untamed
1954 Rozbouřené nebe
1951 From Rogues to Riches
Tak mladý, jak se cítíš
Tinhorn Troubadors
1950 Brooklyn Buckaroos
Photo Phonies
Put Some Money in the Pot
1949 Come to the Stable
French Fried Frolic
Heart Troubles
1948 Bachelor Blues
Backstage Follies
Family Honeymoon
1946 From This Day Forward
Genius at Work
Lady Luck
Pověstný muž
Vacation in Reno
1945 Radio Stars on Parade
Zombies on Broadway
1944 Girl Rush
Seven Days Ashore
Step Lively
1943 Around the World
Gangway for Tomorrow
Mexican Spitfire's Blessed Event
Petticoat Larceny
Radio Runaround
Rookies in Burma
The Adventures of a Rookie
The Seventh Victim
1941 All Through the Night
1939 Dodge City

TV seriály

1961 87th Precinct (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Hathaways (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Date with the Angels (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál) - herec, a.z.
Lassie (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Web (TV seriál)

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace