foto

Paul Telfer

  • nar. 30.10.1979 (37 let)
    Paisley, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The California No
2015 Fun Size Horror: Volume One
Fun Size Horror: Volume Two
2011 Son of Morning
2010 Young Alexander the Great
2008 Zbouchni mě!
2005 Herkules (TV film)
2004 Spartakus (TV film)

TV seriály

2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Bear King (S05E09)
The Bear and the Bow (S05E06)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
The Walking Dead (S04E22)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
The Five (S04E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Is Harry on the Boat? (TV seriál)

Dokumentární

2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace