foto

Christopher Ellison

  • nar. 16.12.1946 (74 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Primární cíl
The Krays: Dead Man Walking
2017 Bonded by Blood 2
Ratburger (TV film)
We Still Steal the Old Way
2016 Mob Handed
2014 We Still Kill the Old Way
2013 Great Expectations
2011 The Limelight
2010 Basement
Bonded by Blood
2001 Combat Sheep (TV film)
1988 Buster
Nejnebezpečnější muž na světě
1984 Pozdravuj na Broad Street
1983 Macbeth (TV film)
1979 Lady Oscar
1978 Rosie Dixon - Night Nurse
1977 Blind Man's Bluff
1975 Last Days of Pompeii
Výkupné

TV seriály

2014 Hospoda Jamajka (TV seriál)
2003 Georgian Underworld (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Ellington (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1987 Brond (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Bread (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Running Scared (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Válka gangů (S01E05)
EastEnders (TV seriál)
Léta Páně (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Three Up, Two Down (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Lonelyheart Kid, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1983 Tucker's Luck (TV seriál)
Vdovy (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
On the Line (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Wolcott (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Soud (S02E02)
1977 Profesionálové (TV seriál)
Šílenec (S01E01)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Pevnost Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky