foto

Joaquin Sedillo

  • nar. 25.4.1967 (52 let)
    Flagstaff, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Billy Boy
2008 Sherman's Way
2004 The Last Run
2001 Circuit

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Chimney Begins (S02E12)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Hen Begins (S02E09)
Haunted (S02E07)
další epizody (4)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Scream Queens (TV seriál)
Blood Drive (S02E06)
Chanel Pour Homme-Icide (S02E05)
Warts and All (S02E02)
další epizody (4)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
další epizody (11)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
We Built This Glee Club (S06E11)
další epizody (13)
2014 Matador (TV seriál)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
další epizody (12)
2013 Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
Puppet Master (S05E07)
Movin' Out (S05E06)
další epizody (19)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (8)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Single Ladies (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Love (E17)
No Ordinary Powell (E15)
No Ordinary Detention (E13)
Glee (TV seriál)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Seznam ex (TV seriál)
Swingtown (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
další epizody (11)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Vejce do skla (S03E09)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
O hříších a lidech (S03E07)
další epizody (21)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Rozzlobená Veronika (S02E10)
Moje zlá matka (S02E09)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
další epizody (14)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 iZombie (TV seriál)
Goon Struck (S04E05)
2015 Glee (TV seriál)
We Built This Glee Club (S06E11)
2011 Single Ladies (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace