foto

Norman Beaton

  • nar. 31.10.1934
    Georgetown, Guyana
  • zem. 13.12.1994 (60 let)
    Georgetown, Guyana

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Endgame by Samuel Beckett (TV film)
Quinnův případ
1987 Playing Away
1984 Real Life
Tarzan
1983 Eureka
1977 Black Joy
1972 Pás cudnosti

TV seriály

1994 Little Napoleons (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Desmond's (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Dead Head (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 The Fosters (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky