foto

Tasha Ames

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jackson's Hole
2018 Proxy Kill
Sicario 2: Soldado
Women... and Sometimes Men
2016 Gunrunner Billy Kane, The
2010 On Holiday

TV seriály

2019 Saving Face (TV seriál)
2017 Skandál (TV seriál)
Head Games (S06E14)
2016 Apple & Onion (TV seriál)
Casual (TV seriál)
Reunion (S02E10)
2015 Aquarius (TV seriál)
Never Say Never to Always (S01E03)
2014 The Originals (TV seriál)
An Unblinking Death (S01E19)
The Big Uneasy (S01E18)
Le Grand Guignol (S01E15)
2013 Quick Draw (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
The Cold Hard Truth (S01E06)
Strážce pořádku (TV seriál)
Thick as Mud (S03E05)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Dead of Night (S04E03)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2007 Quarterlife (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Jackson's Hole

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky