foto

Christine Peters

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Paint It Black
2012 Noc v letadle
2008 Who Do You Love
2007 Demons (TV film)
2003 Láska nic nestojí
2002 Ženy proti mužům (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
Tajemství (TV film)
1999 Akta X: Biogeneze (video kompilace)
Akta X: Jedináček (video kompilace)
Love Is Strange (TV film)
The Annihilation of Fish
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
Konečná spravedlnost (TV film)
March in Windy City (TV film)
Zlomené srdce (TV film)
1997 Secret, The (TV film)
Two Voices (TV film)
1996 Jít za sluncem
To Love, Honor, and Deceive (TV film)

TV seriály

2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Řeka (TV seriál)
Magus (E01)
2011 Off the Map (TV seriál)
Saved by the Great White Hope (E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Bod zlomu (S04E11)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
další epizody (8)
2005 Invaze (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Citizen Baines (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Výlet do hor (S06E21)
Tři experti (S06E20)
další epizody (16)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2013 Girl Rising

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace