Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavný televizní herec, dobrodruh a cestovatel se jednoho dne ztratí v amazonských pralesech Jižní Ameriky. O šest měsíců později jeho matka a syn dostanou zprávu, ze které plyne, že by mohl být na živu. Zorganizují tedy ve spolupráci s dokumentaristickým štábem záchranou akci a vypraví se do míst, kde byl naposledy spatřen. Jenže tady je čeká hrůzostrašné překvapení. (lost815)

(více)

Recenze (72)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

S01E01-02: A jéje, tak takovouhle slabotu jsem nečekal. Seriál od Orena Peliho (tvůrce Paranormal Activity) mě svou první epizodou (režíroval Jaume Collet-Serra, režisér perfektního Orphana) rozhodně nepřesvědčil. Bojím se, že je jen pramalá šance, že se to zlepší, protože když už v prvních dvou epizodách působí většina postav strašně otravně a jejich scénáře jsou naprosto lobotomizované, tak celý projekt dost smrdí. Found footage forma zbytečná a nepřesvědčivá - u mnoha záběrů mi nejde do hlavy, jak a proč je oni reální kameramani natočili. Sem tam to je mírně strašidelné - protože pobíhání s baterkou a kamerou po chodbách ztroskotané lodi / noční džunglí je strašidelné z podstaty věci a nedá se na něm nic zkazit - ale zbytek absolutně nestojí za řeč. Zatím tedy pořádný fail, na další epizody kouknu už asi jen tak ze srandy, pokud vůbec. 3/10 ()

Jessicahamby 

všechny recenze uživatele

Upřímně, to byl první seriál, který, když zrušili, tak jsem další půl hodiny přemýšlela, jestli se nezachovám jako Sheldon v BBT a nezačnu obvolávat stanici. Hezky zpracované, tajemné a skvělý námět. O ukončení nemluvě, protože žádné nebylo, tvůrci zřejmě počítali s tím, že budou ve svém díle pokračovat... ()

Reklama

hEROic 

všechny recenze uživatele

velka skoda nevyuziteho potencialu... napady na epizody jsou celkem super, ale jsou pohrbeny scenarem i hereckymi vykony... misty hustou atmosferu srazi priserna primocarost jednotlivych dilu... zaver serie je nejvetsi tragedie v nejhorsim slova smyslu, to by jeden blil... i presto vsechno, to jako nenarocny pokoukani muze bavit... 55% odpovida ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Seriál s obrovským potenciálem, který ale nechal ležet jen tak ladem skladem a vůbec ho nevyužil. Navíc, s tak nízkým počtem osmi dílů, bych se u víc než poloviny z nich neměla chytat za hlavu, cože si to tam zas vymysleli. A finále? Ne, ne, ne, ne, ne. Jedno klišé za druhým, jeden stupidní dialog vedle druhého. Tohle jsem si od finále opravdu nepředstavovala. I kdyby byl seriál obnoven, což se asi (bohudík) nestane, dívat se už nebudu. ()

Spike23 odpad!

všechny recenze uživatele

Všechny postavy jsou nepředstavitelně nudné (a kromě Bruce Greenwooda herci nejsou o moc lepší), pohled z kamery se tam ani trochu nehodí a neustálé přeskakování z jedné kamery na druhou (a dokonce i na kamery, o kterých nikdo zřejmě nic neví), působí dost odpudivě. Scénář prvního dílu byl snad to nejhorší, co jsem kdy viděl (samozřejmě pouze do té doby, než přišel díl druhý) a co je na tom nejhorší, tak to vypadá, že každý díl bude klasicky úplně o něčem jiném, jak to u většiny špatných seriálů bývá, takže zatím nemám nejmenší tušení, jak něco takového chtějí zvládnout, protože co se asi tak zajímavého může stát skupině lidí, která akorát pluje někde po řece. A navíc koho zajímají nějaké stupidní pindy starých babek z Jižní Ameriky, kvůli kterým lidi věší panenky na stromy? Pokud je něco pravdy na sloganu seriálu ''There's magic out there'', rozhodně to o The River neplatí. Po 3. díle to vzdávám, nedá se na to koukat. P.S.: Nejluxusnější komentář - ARI50, stejně tak jako všechny jeho ostatní :D ()

Galerie (69)

Zajímavosti (2)

  • Pojmenování lodi Magus odpovídá latinskému výrazu pro mága či kouzelníka. (Tasartir)

Reklama

Reklama