foto

Alexa Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Problémissky
2018 Mamma Mia! Here We Go Again
2017 Sticky
2016 Spaceship
2015 Absolutely Anything
Duše špióna
2014 X+Y
2012 Vinyl

TV seriály

2020 White House Farm (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Dead Pixels (TV seriál)
Hive-Mother (S01E06)
Patricide (S01E05)
Big Nose (S01E04)
další epizody (6)
2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Raised by Wolves (TV seriál)
Dead Man's Caravan (S02E06)
The Car Boot (S02E05)
Working Girl (S02E04)
další epizody (6)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
Raised by Wolves (TV seriál)
The Dorch (S01E07)
Little Orphan Mannie (S01E06)
The iPhone, the Bitch and the Wardrobe (S01E05)
další epizody (6)
2014 Suspects (TV seriál)
Trying Again (TV seriál)
Kuků (TV seriál)
Pohřeb (S02E04)
2013 Raised by Wolves (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky