foto

Ok-bin Kim

  • nar. 3.1.1987 (31 let)
    Sunčchon, Jižní Čolla, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ilgeubgimil
Nelítostná
2015 Sosoouigyeon
2013 Yeolhanshi
2012 Sichega dolawassda
2011 Přední linie
2009 Yeobaewoodeul
Žízeň
2008 1724 gibangnandongsageon
2006 Arang
Dasepo sonyeo
2005 Yeogo goedam 4 : moksori

TV seriály

2018 Jakeun sineui aideul (TV seriál)
2014 Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Kalgwa kkot (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
2006 Annyounghaseyo haneunim (TV seriál)
Obeo deo reinbou (TV seriál)
2005 Hanoi sinbu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Dwitdamhwa : gamdokyi micheotseoyo

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace