foto

Petra Markham

  • nar. 17.3.1947 (71 let)
    Pretsbury, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Back to the Garden
2010 Cemetery Junction
2008 Lady Godiva
2000 Out of Depth
1995 Rich Deceiver (TV film)
1985 Love's Labour's Lost (TV film)
1973 Námezdní síla
1971 Chyťte Cartera
1970 Zlomek strachu
1966 Smrtelný případ

TV seriály

2009 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2002 20 Things to Do Before You're 30 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 After Julius (TV seriál)
1977 Neskutečné historky (TV seriál)
Životní zkouška Erika Olthwaitea (S01E02)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Albert and Victoria (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Revenue Men, The (TV seriál)
Who Is Sylvia? (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1983 Nepřátelé státu (TV film)

TV pořady

1968 Marty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace