foto

Brenda Cowling

  • nar. 23.4.1925
    Islington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.10.2010 (85 let)
    Denville Hall, Northwood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Legend of the Tamworth Two, The (TV film)
2002 Alias Albert Walker
2000 Hledám pronájem
Zamřížovaná zahrada
1986 Dream Lover
London's Burning: The Movie (TV film)
1983 Chobotnička
1982 Ghost Downstairs, The (TV film)
Oliver Twist (TV film)
Pink Floyd: The Wall
1978 Světová teta Velvet
1977 The Black Panther
Žvahlav
1975 Carry On Behind
1974 Okamžik vyzrazení
1973 Carry On Girls
1972 Mladý Winston
1971 Prosím, pane!
1970 Railway Children, The
1969 Up in the Air
1966 Bindle (One of Them Days)
1957 The Silken Affair
1950 Hrůza na jevišti

TV seriály

2005 According to Bex (TV seriál)
2004 Doctors and Nurses (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Babes in the Wood (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Laura, tulení mládě (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Dead Ernest (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Stalky & Co. (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
Hi-de-hi! (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Famous Five, The (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Němci (S01E06)
1974 Good Girl (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2000 I Love a 1970's Christmas (TV film) - a.z.
Inside 'Octopussy' - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace