foto

Hertha von Walther

  • nar. 12.6.1903
    Hildesheim, Německá říše
  • zem. 12.4.1987 (83 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Liebesblut
Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1980 Meine Seele ist eine leidenschaftliche Tänzerin - Bettina von Arnim (TV film)
1978 Eine Dummheit macht auch der Gescheiteste (TV film)
Leidenschaftliche Blümchen
1977 Hadí vejce
Tatort - Schüsse in der Schonzeit (TV film)
1976 Dcera Rosemarie
1975 Une femme fatale
1973 Tatort - Tote brauchen keine Wohnung (TV film)
1970 Engel, die ihre Flügel verbrennen
Jonathan
Schulmädchen-Report: Was Eltern nicht für möglich halten
1967 Wilder Reiter GmbH
1964 Anklage gegen Unbekannt (TV film)
Die Reise um die Erde (TV film)
1963 Die Legende vom heiligen Trinker (TV film)
1958 Küsse, die töten
1943 Wildvogel
1942 Stimme des Herzens
1941 Unser kleiner Junge
1940 Der Sündenbock
Was wird hier gespielt?
1939 Ich verweigere die Aussage
1938 Die Nacht der Entscheidung
Sergeant Berry
Tygr z Ešnapuru
1936 Zámek ve Flandrech
1934 Das Blumenmädchen vom Grand-Hotel
So endete eine Liebe
1933 Alle machen mit
Der indische Diamant
Kampf um Blond
1932 Das erste Recht des Kindes
Tannenberg
Teilnehmer antwortet nicht
1931 Der Weg nach Rio
Jeho Veličenstvo Krise
Mary
Vrah mezi námi
1930 Das Donkosakenlied
Der Schuß im Tonfilmatelier
Der Tiger
Es kommt alle Tage vor...
Ratten der Grosstadt
Stíny londýnských nocí
Stud. chem. Helene Willfüer
1929 Cantastorie di Venezia
Das Geständnis der Drei
Die Ehe
Die Schleiertänzerin
Möblierte Zimmer
Vererbte Triebe: Der Kampf ums neue Geschlecht
1928 Doña Juana
Es zogen drei Burschen
Haus Nummer 17
Charlott etwas verrückt
Jahrmarkt des Lebens
Ledige Mütter
Mann gegen Mann
Osudné noci
Rozvod paní Ireny
Špioni
1927 Das war in Heidelberg in blauer Sommernacht
Der Geisterzug
Die Weber
Dr. Bessels Verwandlung
Jugendrausch
Láska Jeanne Neyové
Svengali
1926 Das Geheimnis von St. Pauli
Der Herr des Todes
Die Flucht in die Nacht
Die vom anderen Ufer
Faust
Nur eine Tänzerin
Záhady lidské duše
1925 Frauen, die man oft nicht grüßt
Ulička, kde není radosti
Wege zu Kraft und Schönheit - Ein Film über moderne Körperkultur
1924 Der Berg des Schicksals
1923 Das fränkische Lied
Tragédie lásky
1922 Am Rande der Großstadt
Herzog Ferrantes Ende
1921 Julot der Apache
1920 Destinée

TV seriály

1978 Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
1972 Fußballtrainer Wulff (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1921 Julot der Apache

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace