foto

Morten Thunbo

  • nar. 9.5.1966 (51 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žena v kleci
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2009 Camping
2005 Zabití
2004 Fakír z kouzelné země Bilbao

TV seriály

2016 Dicte (TV seriál)
Enhver mand er en ø - del 2 (S03E10)
2011 Vláda (TV seriál)
Oni a my (S02E06)
2010 Vláda (TV seriál)
Okurková sezóna (S01E08)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace