foto

Anna Maguire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Violation
2018 Constellations
Operace kolibřík
2017 Forgotten Man
Sundowners
2016 Kdo dělá revoluci napolovic, ten si jen kope hrob
2005 Letní slunovrat (TV film)
Umění milovat
2003 Pohádka mého života (TV film)
Zimní slunovrat (TV film)
2002 Daniel Deronda (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
2000 David Copperfield (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Věčný příběh
Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2019 It's Nothing
2018 Constellations
2016 Your Mother and I

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Producentská filmografie

Filmy

2019 It's Nothing
2016 Your Mother and I

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky