foto

Anna Maguire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Constellations
The Hummingbird Project
2017 Forgotten Man
Sundowners
2016 Kdo dělá revoluci napolovic, ten si jen kope hrob
2005 Letní slunovrat (TV film)
Umění milovat
2003 Pohádka mého života (TV film)
Zimní slunovrat (TV film)
2002 Daniel Deronda (TV film)
2001 Čtvrtý anděl
2000 David Copperfield (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Věčný příběh
Zachraňte vojína Ryana

TV seriály

2012 Konec přehlídky (TV seriál)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Constellations
2016 Your Mother and I

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2016 Your Mother and I

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 The Sisters Tolchinski

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace