foto

Zahra Ahmadi

  • nar. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Uzavřený kruh
2010 Tamara Drewe
2007 Britz (TV film)
1993 Love Matters (TV film)

TV seriály

2018 Informer (TV seriál)
Innocent (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Josh (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
White Christmas (S02E04)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
The Job Lot (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
The Mimic (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Noční můra ve stříbrné (S07E13)
2005 Je to soda (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Heikoin lenkki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace