foto

Robert M. Williams Jr.

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2017 American Horror Story (TV seriál)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Drink the Kool-Aid (S07E09)
Winter of Our Discontent (S07E08)
další epizody (10)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Hell Week (S01E02)
Pilot (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
Opona padá (S04E13)
Parádní kousek (S04E12)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Večírek smrti (S04E09)
Krvavá lázeň (S04E08)
další epizody (10)
2013 Revoluce (TV seriál)
Vysoká hra patriotů (S02E04)
Milostný příběh (S02E03)
Až na krev (S02E02)
další epizody (14)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (10)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Záležitost mozku (S02E10)
Červ (S02E09)
Srpen (S02E08)
další epizody (19)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Bezpečnostní schránky (S01E10)
Krajina vzpomínek (S01E09)
Rovnice (S01E08)
další epizody (9)
2006 What About Brian (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
2006 Alias (TV seriál)
Existuje jediná Sydney Bristowová (S05E12)
2000 Young Americans (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace