foto

Finty Williams

  • nar. 24.9.1972 (47 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Can Be Heroes
2013 Delicious
2012 Run for Your Wife
2007 Expresso
Hezké sny
2006 Angelína balerína: Dobrodružství na moři
2004 Dámy v letech
2002 Jak je důležité míti Filipa
2001 Gosford Park
1997 Paní Brownová
1993 Secret Rapture, The
The Mystery of Edwin Drood

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Control-Alt-Delete (S07E05)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
2007 Cranford (TV seriál)
August 1842 (S01E02)
June 1842 (S01E01)
2002 Born and Bred (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
About Face (S07E10)
1992 Pochodeň (TV seriál)

Dokumentární

2018 Nothing Like a Dame - a.z.

Host

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky