foto

Tošie Negiši

  • nar. 3.2.1954 (65 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bakuretsu mashin shôjo - bâsuto mashin gâru
Rakuen
Sacudžinki o kau onna
2018 Jakiniku dragon
Kimi kara me ga hanasenai: Eyes on You
Wataši no džinsei na no ni
2017 Enokida bóekidó
Hanagatami
Saitei
2016 Kidan hjakkei
Kóri no wadači (TV film)
Morijamačú kjóšúdžo
2015 Dere Garuzu
Drawing Days
Eniši: The Bride of Izumo
Hero: Special (TV film)
Otoko no iššó
Tanemaku Tabibito Kuniumi no Sato Awaji Shima
2014 Hjakuen no koi
Léto s Marnie
Přes tvou mrtvolu
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Daidžóbu 3 kumi
Kogure šašinkan (TV film)
Manacu no hóteišiki
Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 Anata e
Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
Mada, ningen
2011 Gekkou no kamen
Keibecu
River
Usagi Drop
2010 Heaven's Story
Kaseifu ha mita! 18 (TV film)
Neko taxi
Pátonázu
2009 2 Steps!
Bokutači to Čúzai-san no 700 niči sensó
Ekiro (TV film)
Kakera
2008 Aihjóka: Nu-Meri
Aihjóka: Či-Manako
Kagehinata ni saku
Kanki no uta
Sono hi no mae ni
Zenzen daidžóbu
2007 Hannin ni tsugu
Kodoku no utagoe (TV film)
Neko no hige
Tengoku kara no Love Letter
Tenkósei: Sajonara anata
Watch with Me: Sotsugyou shiashin
2006 22 sai no wakare - Lycoris: Ha mizu hana mizu monogatari
Hero (TV film)
Kami no hidarite akuma no migite
Kanašiki tenši
Korogare! Tamako
2005 Asoko no seki
Azumi 2
Beruna no shippo
Futatsu no Sokoku (TV film)
Indeian sama
Jókai daisensó
Kaidan Šin Mimibukuro Gekidžóban: Júrei manšon
Mata no hi no chika
2004 Cream Lemon
Pryč z toho světa
Rijú
Šiiku no heja: Rensa suru tane
2003 Doraggusotoa gáru
Get Up!
Kimi no mama de
Sajonara, Kuro
Šiiku no heja: Fuju no sumika
2002 Drive
Inochi
Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
Nurse no oshigoto: The Movie
Trick: The Movie
Šiiku no heja
2001 Hotoke
Kokubecu
Puratonikku sekusu
Vlažná voda pod červeným mostem
2000 Himawari
Monday
NAGISA なぎさ
1999 Ano nacu no hi
Gakkô no kaidan 4
Gamera 3: Džašin kakusei
Garasu no nou
Jodogawa nagaharu monogatari: Kóbe-hen Sainara (TV film)
Konkurs
Sentakuki wa ore ni makasero
Shikoku
1998 Júdžó: Friendship
Mikeneko Holmes no tasogare hoteru (TV film)
Sada
Unlucky Monkey
1997 Koi wa maiorita
1996 Džojúrei
Misty
Šin Izakaja júrei
1995 Ašita
Kamikaze Taxi
Nagisa no Shindobaddo
1993 Nurse Call
1992 Haruka, nosutarujii
Okoge
Seišun dendekedekedeke
Wataši no kokoro wa papa no mono
1991 Srpnová rapsodie
1987 Hjórjú kjóšicu
1986 Kare no ótobai, kanodžo no šima
Nojuki jamajuki umibejuki
1985 Sabišinbó
1984 Haiši
1983 Seibo momoko no džunan (TV film)
Toki wo kakeru shoujo
1981 Akurjótó
1980 Gobančó júgiriró
Jadžú ši subeši
1979 Moje úloha je pomsta
1978 Kaerazaru hibi
1977 Furenzoku sacudžin džiken
1976 Shin joshuu sasori: 701-gô

TV seriály

2019 Monroe ga šinda hi (TV seriál)
2017 Hokuto: Aru sacudžinša no kaišin (TV seriál)
2016 Iyana Onna (TV seriál)
Mamagoto (TV seriál)
2015 Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Wataši o micukete (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Mozaiku Jyapan (TV seriál)
Wakamono-tači (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
Kamisama no boat (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
Misu pairotto (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Perfect Blue (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
Quilt no Ie (TV seriál)
Watashi ga Ren'ai Dekinai Riyū (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
Mori no Asagao (TV seriál)
2009 Karijuši sensei čibaru! (TV seriál)
2008 San Daime no Yome! (TV seriál)
Sasaki fusai ni džingi naki tatakai (TV seriál)
Tókjó šódžo (TV seriál)
2007 Maguro (TV seriál)
Oišii gohan: Kamakura kasugai kometen (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Imprint (S01E13)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
Haru to nacu (TV seriál)
Kjóto čiken no onna 2 (TV seriál)
Seishu Hanaoka no Tsuma (TV seriál)
2004 Ranpo R (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Face (TV seriál)
Hitori ja nai no (TV seriál)
Hâto (TV seriál)
Kangei! Dandžiki goikkó-sama (TV seriál)
Tanoshii Yochien (TV seriál)
2000 Happy Ai to Kando no Monogatari (TV seriál)
1999 Joi (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)
1996 Kanpanî (TV seriál)
1985 Alsace no Aozora (TV seriál)
1983 Fuzoroi no ringotači (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)

Dokumentární

1986 Umi to dokuyaku

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace