foto

John Warburton

  • nar. 18.6.1899
    Maghull, Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.10.1981 (82 let)
    Sherman Oaks, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sci Fi Visionaries - a.z.
1978 Nighthawks
1968 Funny Girl
1966 Útok na Queen Mary
1965 Král Krysa
1962 Secret File: Hollywood
1960 Z terasy
1959 The Mating Game
1955 Headline Hunters
1953 City Beneath the Sea
East of Sumatra
The Royal African Rifles
1952 Bronco Buster
1947 Living in a Big Way
Tarzan and the Huntress
1945 Confidential Agent
Dangerous Partners
Saratoga Trunk
The Valley of Decision
1944 Bílé útesy doverské
Marriage Is a Private Affair
Nothing But Trouble
1939 Kapitán Fury
1938 Partners of the Plains
The Sisters
1936 A Girl's Best Years
1935 Dizzy Dames
The Infernal Triangle
Trh marnosti
1934 Let's Talk It Over
1933 A Study in Scarlet
Blind Adventure
Cavalcade
Charlie Chan's Greatest Case
Love Is Dangerous
1932 Secrets of the French Police
The Silver Lining

TV seriály

1972 Search (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Rovnováha hrůzy (S01E08)
1965 The Wild Wild West (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Judge Roy Bean (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2004 Little Lady Fauntleroy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace