foto

Zachary Ansley

  • nar. 12.1.1972 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bomba v srdci (TV film)
2001 Sports Pages, The (TV film)
2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
Tajemství městečka Springvillu (TV film)
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
1997 Babamı Arıyorum
1996 Spáči
1994 Deník Evelyn Lau (TV film)
1993 Dospívání po americku
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1990 Princové v exilu
1988 Cowboys Don't Cry
Červená řeka (TV film)
1987 Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Vánoční hvězda (TV film)
1985 Cesta Natty Gannové

TV seriály

2002 John Doe (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Existence (S08E21)
Podstata (S08E20)
Nemrtvý (S08E15)
2000 Akta X (TV seriál)
Rekviem (S07E22)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Náměsíčníci (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
Madison (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zbraň (S06E03)
1988 9B (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace