foto

Jim Jansen

  • nar. 27.7.1945 (75 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Voda pro slony
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Každý den jsou Vánoce (TV film)
2005 Čítárna (TV film)
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2002 Vzorec pro vraždu
2001 A.I. Umělá inteligence
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
2000 The Last Dance (TV film)
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1998 Taxík do Kanady (TV film)
1997 Lhář, lhář
Než jsme se našli
1996 Ptačí klec
1993 Ve vzduchu
1992 Smrt jí sluší
1991 Plameny lásky
1989 Moc vědět se nevyplácí (TV film)
1988 Povzbuzení
1987 Dennis the Menace (TV film)
1984 Nejlepší obrana
1983 Special Bulletin (TV film)
1982 Tootsie
1981 Je to fajn
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)

TV seriály

2016 Gilmorova děvčata: Rok v životě (TV seriál)
Fall (E04)
2015 Murder in the First (TV seriál)
The McCormack Mulligan (S02E05)
Blue on Blue (S02E03)
2013 Máma (TV seriál)
Jail Jail and Japanese Porn (S01E17)
Pomsta (TV seriál)
Confession (S03E03)
Wilfred (TV seriál)
Regrets (S03E13)
Mike a Molly (TV seriál)
Utržená Molly (S04E01)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Špinavé triky (S02E01)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Bubble (S03E15)
Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Playa Vista (E08)
Make It or Break It (TV seriál)
California Girls (S01E13)
Men of a Certain Age (TV seriál)
The Bad Guy (S02E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dan Daly (S06E11)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zpěvy pouště (S02E15)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Večerní odhalení (S02E10)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Made in China (S05E12)
Mad Cows (S05E07)
2007 Cane (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí problém (S02E05)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
To nejsem já (S03E06)
Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Panenky (S03E20)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
2006 Crumbs (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Another Country (E05)
Žralok (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Blondýna ve hře (S02E04)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dokonalý pár (S03E02)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
The Letter (E12)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
For the People (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Stirred (S03E17)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
Mom 'E' D.E.A. Arrest (E06)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Hříšné San Francisco (S03E18)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bette (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
One Ball, Two Strikes (S03E06)
Surprise (S03E05)
Advokáti (TV seriál)
Blowing Smoke (S04E11)
Ally McBealová (TV seriál)
Je mi třicet (S03E18)
Pohotovost (TV seriál)
Písek a voda (S07E02)
1999 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick a daně (S04E12)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červení a černí (S05E14)
Pacientka X (S05E13)
Melrose Place (TV seriál)
A Match Made in Hell (S07E03)
Krok za krokem (TV seriál)
Striptýz (S07E15)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
The Grass Is Always Greener (S03E12)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
Superman (TV seriál)
Lid versus Lois Laneová (S04E06)
Picket Fences (TV seriál)
The Z Files (S04E14)
Kutil Tim (TV seriál)
Každé manželství potřebuje údržbu (S06E03)
Fresh Prince (TV seriál)
Golfový turnaj (S06E21)
1995 Double Rush (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Boy Meets World (TV seriál)
Hometown Hero (S03E05)
1994 Blue Skies (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Úvod (S01E01)
Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vypravěč příběhů (S01E13)
Krok za krokem (TV seriál)
Nedělní ráno (S03E03)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Soutěž krásy (S01E22)
Fresh Prince (TV seriál)
Soudce (S03E07)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Diner '75 (S02E25)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Lhát je hřích (S04E22)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gríbl (S02E06)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Woman of Steele (S02E20)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Sting of Steele (S01E21)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1977 Charlieho andílci (TV seriál)
Angel Trap (S01E13)
1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky