foto

Jim Jansen

  • nar. 27.7.1945 (72 let)
    Salt Lake City, Utah, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Voda pro slony
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2006 Každý den jsou Vánoce (TV film)
2005 Čítárna (TV film)
2003 Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
2002 Vzorec pro vraždu
2001 A.I. Umělá inteligence
Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
2000 Last Dance, The (TV film)
Zázrak na druhé dráze (TV film)
1998 Taxík do Kanady (TV film)
1997 Lhář, lhář
Než jsme se našli
1996 Ptačí klec
1993 Ve vzduchu
1992 Smrt jí sluší
1991 Plameny lásky
1989 She Knows Too Much (TV film)
1988 Povzbuzení
1987 Dennis the Menace (TV film)
1984 Nejlepší obrana
1983 Special Bulletin (TV film)
1982 Tootsie
1981 Je to fajn
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2013 Máma (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Molly Unleashed (S04E01)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
To nejsem já (S03E06)
Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Crumbs (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dokonalý pár (S03E02)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Mister Sterling (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Zázraky (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velmi, velmi starý muž (S02E05)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
For the People (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
That's My Bush! (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Bette (TV seriál)
Býk (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červení a černí (S05E14)
Pacientka X (S05E13)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
1995 Double Rush (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
1994 Blue Skies (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vypravěč příběhů (S01E13)
Superman (TV seriál)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Just the Ten of Us (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gríbl (S02E06)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace