foto

Laurie Paton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
Vyšetřovatelé (TV film)
1994 Na útěku (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
1992 Soudruzi v akci (TV film)
1990 Love & Murder
1989 Poslední svědek
Záhady Dicka Francise: Cena krve (TV film)
1988 Norman's Awesome Experience
Přepnout na život
1986 Snadná kořist (TV film)

TV seriály

1998 First Wave (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Oheň (S01E12)
Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pod vlivem alkoholu (S04E12)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace