foto

Samantha Smith

  • nar. 4.11.1969 (49 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Samantha Smith se narodila 4.listopdu, 1969 v Sacramentu ve státě Kalifornie v USA. Sam je modrooká, 173 cm vysoká blondýnka ve znamení Štíra.
Od roku 1996 až dodnes se aktivně věnuje herectví, je obsazována v seriálech především do vedlejších postav, mnohdy pouze na jednu episodu. Je nejlépe známá v  roli "Mary Winchester" v duchařském / mysteriózním seriálu SUPERNATURAL (Lovci duchů). Můžeme ji také spatřit ve filmu TRANSFORMERS nebo také THE CHOSEN ONE. Samantha o sobě říká: Jsem fanoušek sci-fi žánru.

elixir

Herecká filmografie

Filmy

2016 Worry Dolls
2010 The Chosen One
2007 Love's Unending Legacy (TV film)
Love's Unfolding Dream (TV film)
McBride: Jako buldok (TV film)
Transformers
2002 Fidel (TV film)
Na křídlech vážky
2000 Vyvolený (TV film)
Z jaké jsi planety?
1999 Avalon: Za propastí (TV film)
Rockin' Good Times
1998 Truth About Juliet, The
1996 Jerry Maguire

TV seriály

2018 Lovci duchů (TV seriál)
Nightmare Logic (S14E05)
Gods and Monsters (S14E02)
Stranger in a Strange Land (S14E01)
další epizody (6)
2017 Lovci duchů (TV seriál)
The Bad Place (S13E09)
The Rising Son (S13E02)
Lost and Found (S13E01)
další epizody (11)
2016 Lovci duchů (TV seriál)
The Foundry (S12E03)
Mamma Mia (S12E02)
Keep Calm and Carry On (S12E01)
další epizody (4)
2015 Con Man (TV seriál)
2014 Recorded Lives (TV seriál)
2013 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Man's Best Friend with Benefits (S08E15) - a.z.
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Kensi Blyeová, část první (S03E16)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Mommy Dearest (S06E19)
2010 Lovci duchů (TV seriál)
Caged Heat (S06E10)
Dark Side of the Moon (S05E16)
Dr. House (TV seriál)
Neštovice o rok více (S07E07)
2009 Trust Me (TV seriál)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
All Hell Breaks Loose: Part 1 (S02E21)
What Is and What Should Never Be (S02E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Velká hra (S02E14)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a velký zápas (S05E03)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Home (S01E09)
Pilot (S01E01)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1999 Cold Feet (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Rachel a nemístný polibek (S05E17)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Friars Club (S07E17)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace