foto

Adele Silva

  • nar. 19.11.1980 (40 let)
    Norbury, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 We Still Kill the Old Way
2012 Striptérky vs. Vlkodlaci
2011 How to Stop Being a Loser
2009 Doghouse
1988 Mr. Majeika

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2002 Is Harry on the Boat? (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 At Home with the Braithwaites (TV seriál)
1998 The 11 O'Clock Show (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1988 Playbus (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2006 Mistři švindlu (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2009 Drtivá porážka (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
2006 The 1st TVNow Awards (TV pořad)
2005 Come Dine with Me (TV pořad)
2004 Hell's Kitchen (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2001 Lorraine (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky