foto

Richard Braine

  • nar. 1956
    Portishead, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Hledání Země Nezemě
2003 Holky z kalendáře
1998 Stiff Upper Lips
1996 Zdá se, že... (TV film)

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
Dcera vojáka (S02E01)
2016 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Hell's Bells (S01E03)
Otec Brown (TV seriál)
Největší cvok říše (S04E04)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
2012 Parents (TV seriál)
2010 Foylova válka (TV seriál)
Posed (S07E03)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2002 Believe Nothing (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 Chambers (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Without Motive (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Polterguests (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1995 Tears Before Bedtime (TV seriál)
1994 Harry Enfield and Chums (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
Rocky's Wedding Day (S03E02)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Radio Roo (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Bodger and Badger (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
The Play on One (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
1983 The Fourth Arm (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)
1992 Funny Business (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky