foto

Bridget Durnford

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Bright Hill Road
Marlene
2019 Root of the Problem
2016 Heaven Sent
2015 The Reckoning (TV film)
2014 Kolej (TV film)
Mrazák
Mutant World
2013 Cas & Dylan
Tajemství úspěchu
The Confession (TV film)
When Calls the Heart (TV film)
2012 Gettin' In
Hanin zákon (TV film)
2011 Dear Santa (TV film)
The Truth Below
2010 Tucker & Dale vs. Zlo
2009 Held Hostage (TV film)
2008 45 R.P.M.
Dcera nevěsty (TV film)
Doznání (TV film)
Druhá žena (TV film)
Moonlight and Mistletoe (TV film)
2007 Don't Cry Now (TV film)
Moondance Alexander
Prisoner
Spi, holčičko, spi (TV film)
Ztraceni v horách (TV film)
2006 Cesta na vrchol světa (TV film)
I Dream of Murder (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Distant Drumming: A North of 60 Mystery (TV film)
The Christmas Blessing (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
Hooligans
Klinika (TV film)
Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Another Country (TV film)
Lásce neutečeš (TV film)
2001 Antrax
Vysněná země (TV film)
2000 Double Frame
1999 Arrangement, The
Důkaz neviny
1997 Prázdná postýlka
1993 Hound of London, The (TV film)

TV seriály

2019 The I-Land (TV seriál)
Zabijáci Wu (TV seriál)
Van Helsing (TV seriál)
All Apologies (S04E11)
No 'I' in Team (S04E09)
Metamorphosis (S04E07)
další epizody (6)
2018 Van Helsing (TV seriál)
Ježíšovská póza (S03E12)
Svět tam venku (S03E10)
Pokřivené kroky (S03E08)
další epizody (8)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Whatever Happened to Maggie Rennie (E05)
The Curse of Copperhead Road (E03)
The Ghost in the Machine (E02)
další epizody (4)
S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
Rodina (S01E03)
Van Helsing (TV seriál)
Zase nanovo (S02E01)
Into the Badlands (TV seriál)
Síla orlího spáru (S02E02)
Tygr proti hoře (S02E01)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Us (S01E13)
Guilty (S01E12)
Choices (S01E09)
další epizody (4)
Hell on Wheels (TV seriál)
Any Sum Within Reason (S05E12)
Two Soldiers (S05E08)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Fallback (S01E03)
2014 Fargo (TV seriál)
When Calls the Heart (TV seriál)
Perils of the Soloists (S01E08)
Second Chances (S01E07)
Secrets and Lies (S01E04)
další epizody (6)
Hell on Wheels (TV seriál)
Further West (S04E13)
Return to Hell (S04E10)
Elam Ferguson (S04E07)
další epizody (5)
2013 Bluff (TV seriál)
2006 Hank William's First Nation (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)

Dokumentární

2015 Four Blood Moons
2008 Letters from Litein

TV pořady

2011 Rodeo: život v aréně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky