foto

Patrick Massieu

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Něha
2007 Promeneuse d'oiseaux, La (TV film)
2005 Il ne faut jurer... de rien!
Taková normální královská rodinka
2004 25° in Winter
Les Passeurs (TV film)
Quand la mer se retire (TV film)
2000 Faux-fuyants, Les (TV film)
Petit Ben (TV film)
1999 Asterix a Obelix
Cocu magnifique, Le (TV film)
Tout baigne!
Trafic d'influence
1998 Cantique de la racaille
Návštěvníci 2: V chodbách času
1996 Poteau d'Aldo, Le (TV film)
Řidič a fantom
1995 L'Amour conjugal
1994 Commissaire Chabert: Mort d'une fugitive (TV film)
1993 Joie de vivre, La
Martineau... et le portrait de femme (TV film)
Muž v temnotě (TV film)
Touha po zlatě
1992 Na zemi jako v nebi
1991 Děti vlků (TV film)
Gamine, La
1989 Život a nic jiného
1987 Bonne chance monsieur Pic! (TV film)
Deux crocodiles, Les
Les noces barbares
Mémés sanglantes, Les (TV film)
1986 Kolem půlnoci
Uprchlíci
1985 Rébus, Le (TV film)
Specialisté
1984 Pinot simple flic
1983 Rock 'n Torah
1982 Le Lit
1981 Clara et les Chics Types
Non-Lieu (TV film)
1979 Histoires de voyous: La belle affaire (TV film)

TV seriály

2011 Julie Lescautová (TV seriál)
Účtování (S20E05)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
1994 Jalna (TV seriál)
1991 Aldo tous risques (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
Muži se zelenýma očima (TV seriál)
1986 Félicien Grevèche (TV seriál)
1984 Disparitions (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Sa majesté le flic (E03)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
L'Aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
Miss (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace