foto

Sonoo Mishra

  • nar. 17.12.1969 (48 let)
    Bombaj, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Herkules: Zrození legendy
2013 Ten třetí
Tutti contro tutti
2012 Příběh mého syna
2010 Benvenuti al Sud
2009 Nel nome del male (TV film)
2008 Pa-ra-da
2007 Lezioni di volo
Sladké pokušení
Sólista
2006 Třeba i libero
2005 Ukažte svou tvář!
2004 Dentro la città
Talpa al bioparco, Una

TV seriály

2018 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Kapitola devátá (S02E09)
Kapitola osmá (S02E08)
další epizody (10)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Kapitola devátá (S01E09)
Kapitola osmá (S01E08)
další epizody (9)
Útěk z vězení (TV seriál)
Za očima (S05E09)
Potomstvo (S05E08)
Vínové moře (S05E07)
další epizody (6)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2011 Zen (TV seriál)
2009 Non pensarci, la serie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace