foto

Alan E. Muraoka

  • nar. 8.9.1958 (61 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 I Hate Kids
2015 Sex, Death and Bowling
2014 There's Always Woodstock
2013 Playback Singer, The
2010 Dirty Girl
Radio Free Albemuth
2007 A Plumm Summer
Weapons
2006 Prapor purpurových srdcí
Special Unit (TV film)
2005 Portrét šílenství
The L.A. Riot Spectacular
2003 Baadasssss!
2002 Muž roku
2001 Obraz

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
The Island (S02E09)
What the Heart Wants (S02E08)
Good Soldiers (S02E07)
další epizody (7)
2013 Maron (TV seriál)
2007 Profesionálky (TV seriál)
1988 Superboy (TV seriál)

Dokumentární

2015 The New Yorker Presents (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Bratrství (TV seriál)
Not Dark Yet 3:5-6 (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky