foto

Jeffrey M. Werner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Being Frank
Ideální domov
2017 Professor Marston & the Wonder Women
2015 Hidden
2013 Trooper (TV film)
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
Maturiťák
2010 Děcka jsou v pohodě
Městečko Peacock
2008 Sleep Dealer
2006 Mraky nad L.A.
The Dog Problem
2005 Tennis, Anyone...?

TV seriály

2020 Outer Banks (TV seriál)
Zvonice (S01E09)
Parcela 9 (S01E06)
Slunovrat (S01E05)
další epizody (5)
2019 Neuvěřitelná (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2018 The First (TV seriál)
Near and Far (E08)
Collisions (E06)
Where Life Is (E04)
další epizody (5)
2017 Hráči (TV seriál)
In the Teeth (S03E03)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Milión dolarů v tašce (S02E09)
Vědí to všichni (S02E07)
Vosí hnízdo (S02E04)
další epizody (5)
2015 Hráči (TV seriál)
Plameňáci (S01E10)
Tváří v tvář (S01E09)
Manipulace (S01E08)
další epizody (6)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Security (E04)
A Different Road (E03)
Incoming Tide (E02)
další epizody (4)
2011 Shameless (TV seriál)
2010 Zpátky do školy (TV seriál)
Současná americká drůbež (S01E21)

Dokumentární

2008 Proboha!
2006 ...So Goes the Nation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky