foto

Anton Živčic

  • nar. 23.4.1954 (65 let)
    Trenčianske Teplice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Filmoviedky: Obhliadka (TV film)
2008 Veľká noc s Bonifácom (TV film)
2001 Za mestskými múrmi: Kováč Juraj (TV film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
Dožinky (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
Pacho sa vracia (divadelní záznam)
Tábor padlých žien
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1994 Gendúrovci (TV film)
Na krásnom modrom Dunaji
Národný hriešnik (TV film)
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
Od rána do úsvitu (TV film)
Starec a cár (TV film)
1991 Gemini (TV film)
Skús ma objať (TV film)
1990 Šípková Růženka
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
Reverend (TV film)
Ulice bez mena
1988 Holič Britva a duch Vydriduch (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Tvár v rose (TV film)
1987 Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Miliónový chlap (TV film)
Nové Pištáčikové dobrodružstvá (TV film)
1986 Citové súradnice (TV film)
Guľaté tajomstvo (TV film)
Nepokojný mier (TV film)
Pytačky (TV film)
Žaby a iné ryby
1985 Hodinky (TV film)
Perikles, kráľ tyrský (divadelní záznam)
Praženica (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
1983 Farebný bazár (TV film)
Náš pán doktor (TV film)
Čo sa stalo v malom kine (TV film)
1982 Dievčatko z predmestia (TV film)
Dve duše (TV film)
Krásna múdrosť (TV film)
Podivné okolnosti (TV film)
Týždeň naopak (TV film)
1981 Drotár (divadelní záznam)
Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
Starý včelár (TV film)
1980 Chlapec z majera (TV film)
Demokrati
1979 Byt (TV film)
Frndolína (TV film)
Jurčíkovci (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
1974 Rozhodnutie (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Stopy krvi (E12)
2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2010 Aféry (TV seriál)
Pažravec (S01E03)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Alžbeta Castiglione (E01)
1984 Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2008 Pražské jaro 1968 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace