foto

Eva Večerová

  • nar. 8.1.1952 (67 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mátohy (divadelní záznam)
2009 Statky zmätky (divadelní záznam)
2000 Krajinka
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1997 Plánka (TV film)
1994 Zlatohláska (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
1992 Janko Gondášik (TV film)
Najdúch (TV film)
Pavilón číslo 6 (TV film)
Slečna z Maxima (TV film)
1991 Dido (TV film)
Rozprávka rozprávok (TV film)
1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Nádej má farbu belasú (TV film)
Ráno ako pes (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
Vrana vrane (TV film)
Zlatňanka (TV film)
Čarodejníci (TV film)
1988 Dva tucty červených ruží (TV film)
Kvočka (TV film)
Umývanie hláv (TV film)
Venček pre starého otca (TV film)
1987 Hody
Rozprávienka vtáča zlaté (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1986 Nepokojný mier (TV film)
Sokovia (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Ako dve hrdličky (TV film)
Cengá do triedy (TV film)
Kamenný chodníček (TV film)
Skleníková Venuša
1984 Návrat Jána Petru
Súťaž o milión (TV film)
1983 Chrobák v hlave (TV film)
1982 Muž a žena (TV film)
Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel (TV film)
Největší pecivál na světě
Otvorený účet (TV film)
Zlatá panna a prekliaty brat (TV film)
Živý sen (TV film)
1981 Bičianka z doliny (TV film)
Dve slobodné bez záväzku (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Nápadníci (TV film)
Plesové šaty (TV film)
Ruleta (TV film)
Spravodlivá vec (TV film)
1980 Generálka (TV film)
Janek (TV film)
Klenovič Ján (TV film)
Mŕtvi maturovať nebudú (TV film)
Pes na výskum (TV film)
Vojak a bratove slzy (TV film)
Šuchot suchého lístia (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Bitka o Van Gogha (TV film)
Dve frašky (TV film)
Mišo (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Prievidzský mriežkovaný (TV film)
Ruy Blas (TV film)
Sneh nad limbou (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
Dnes platí regulačný stupeň č.6 (TV film)
Ežo Vlkolinský (TV film)
Gábor Vlkolinský (TV film)
Neposedné mačiatko (TV film)
Pustý dvor
Večera (TV film)
Zhŕňajova nevesta (TV film)
Zlaté pierka
Žabí ženích (TV film)
Žena úspešného muža (TV film)
1977 Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Amerikánci (TV film)
Fatinica (TV film)
Gomez (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Tlstibáb (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
1976 Skrytou kamerou (TV film)
Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
1975 Stretnutie
1974 Barbarské variácie (TV film)
Smrť v kufri (TV film)
Škriatok (TV film)
1973 Husiarka Zuzka (TV film)
1961 Most na tú stranu

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (E06)
2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2013 Drahá tchýně (TV seriál)
Súboj salónov (E12)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Sladká smrť (S02E08)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Toto dieťa nie je moje (E08)
2008 Áno, miláčik! (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1990 Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)
1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Nová zmluva (E04)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
Na polici v hrnci (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2011 Senior klub (TV pořad)
1985 Každý si rád zaspieva... (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace