foto

Colin Patrick Lynch

  • nar. 1.7.1968 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Něco jako láska
Serenity
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Speakeasy
Telefonní budka
2000 Milenky v akci (TV film)
1997 Liar's Poker
Pravda a lež
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1991 Terminátor 2: Den zúčtování

TV seriály

2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
2005 Tráva (TV seriál)
Vyšší vzdělání (S01E07)
2002 American Family (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rozum a cit (S01E06)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Něco jako láska

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky