Reklama

Reklama

Nominace na volby prezidenta spojených států. Kampaň takovéhle úrovně se podobá hře, ve které je vše dovoleno. Přesvědčit se můžete sami v komedii s Tomem Selleckem. Byl zahájen sjezd Demokratické strany a michiganský guvernér James Reynolds Pryce (Tom Selleck) si je jistý nominací od své strany na prezidentskou kandidaturu. Poselství mocných mužů sedících na penězích je jasné: musí podporovat jejich plány nebo přijde o finanční podporu při volbách. Do Pryceovy kampaně zasahují ale také silné ženy jeho života: manželka Jenny, inteligentní a zásadová volební manažerka Laure, úchvatná hollywoodská sháněčka peněz Shawna a Meg, žena Williama Parkera Gablea, Pryceova učitele a průvodce washingtonskou společností. Zdá se, že všechny mají zájem o Pryceův úspěch a na ten svůj vlastní myslí „až v první řadě!“ (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

golfista 

všechny recenze uživatele

Tolik americkýho patriotismu se jen tak nevidí, ale tady mi to kupodivu moc nevadilo. Čtyři milenky v koupelně zpívající americkou hymnu, to fakt stojí za to ! :-) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Volební cirkus patří k Americe stejně jako morbidně obézní občané. Snaha vypořádat se s nekalými praktikami na politické scéně prostřednictvím naivní pohádky je samozřejmě také pochopitelná (když jinak to asi nepůjde), průměrně zvládnutý materiál už ale zamrzí. Výprava je na televizní produkci odpovídající (snad i přesahující), herecké obsazení nikoliv neznámé (nebo neschopné)... Šlo z toho vytřískat daleko více. 50% ()

Reklama

UnCool 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to konečně na druhý pokus, je to nuda, ale pak to už mělo trochu spád... Ten konec to celé pos... Když dav hystericky skanduje "Amerika není na prodej!" tak mi to přišla jak nějaká komunistická agitace na 1. Máj. Fakt trapné! Škoda, ten konec mi hodně pokazil trochu poupravený dojem z celého filmu. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Komedie s prostředí kandidatury na prezidenta je sice nabitá herci když už ne poměrně zvučných jmen, tak alespoň známých tváří, ale nehraje si na nic víc než na to čím je a to pohodovou zábavou na nedělní odpoledne. Kdyby tak všichni politici, chtěli být tak čestní jako ten Toma Sellecka! :-( A všechny jejich manželky tak krásné jako ta Selleckova. :o) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Film sledující zákulisí sjezdu Demokratické strany, který má nominovat demokratického kandidáta na prezidenta. V hlavní roli Tom Selleck a čtyři ženy (Nancy Travisová, Laura Linneyová, Teri Hatcherová a Faye Dunawayová) spojené s ním v minulosti i současnosti. Obsazení je dobré. Selleck podává standardní výkon (bez kníru vypadá dost blbě). Nejvíc mě překvapila Teri Hatcherová, která svou roli lobistky v Hollywoodu zvládla perfektně. Já to vidím na 65 procent. Je pravda, že z tohoto filmu stříká americký patriotismus na všechny strany, ale co čekáte od filmu ze zákulisí americké politiky. Zase tak hrozný to nebylo. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama