foto

Jason Giuliano

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 My Dad's a Soccer Mom
2013 5th Street
2010 Red
2009 Lynch Mob

TV seriály

2016 Zoe Ever After (TV seriál)
2015 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Kill or Be Killed (S02E05)
Founder's Day (S01E22)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace