foto

Michael Negrin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 The Spirit of Christmas
2008 Milenec je zločinec!
Velký maturitní mejdan
2007 Dante's Inferno
2006 Cyxork 7
Čistá barva
2005 Luckey Quarter
2004 Girl Play
2001 Attic Expeditions, The
Billy Joel: The Essential Video Collection
Breaking Up Really Sucks
2000 Time Loves a Hero
1997 Hudson River Blues
1995 Noční hlídka (TV film)
1990 Touch of a Stranger
1977 Sylvia

TV seriály

2016 The Quad (TV seriál)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
2013 Paloma (TV seriál)
Second Generation Wayans (TV seriál)
Zdravím, dámy! (TV seriál)
2012 Lauren (TV seriál)
Leslie (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Talent: The Casting Call (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Birthday (S03E01)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Dvě různé zbraně (S02E20)
Tři ženy (S02E18)
Muž na tyči (S02E16)
další epizody (6)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nevstupovat na trávník (S06E06)
Proč nás trestáš, Bože? (S06E04)
Boj o život (S06E02)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
Když se otevře země (S02E06)
Pro nic za nic (S02E04)
další epizody (4)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
2006 Exes & Ohs (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2000 Whitney Houston: The Greatest Hits
1997 Billy Joel: Greatest Hits Volume III
1995 Show, The
1994 Cyndi Lauper - Twelve Deadly Cyns ...and Then Some
1992 HBO First Look (TV seriál)
1991 Dice Rules

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čistá barva

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Režijní filmografie

Filmy

2001 Billy Joel: The Essential Video Collection

TV seriály

1998 Cousin Skeeter (TV seriál)

Dokumentární

1975 Dream Factory, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace