foto

John Mcglynn

  • nar. 8.9.1953 (67 let)
    Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Královna
2004 Případy inspektora Lynleyho: Zrádné vzpomínky (TV film)
Wimbledon
2003 Planman, The (TV film)
2002 Gangy New Yorku
2001 Císařovy nové šaty
2000 Důvěra (TV film)
Hero of the Hour (TV film)
Poslední mušketýr (TV film)
1999 Wing Commander
1998 Bídníci
Taggart: Dokonalé alibi (TV film)
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
1992 Resnick: Lonely Hearts (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
1982 Living Apart Together
1979 A Sense of Freedom

TV seriály

2011 Injustice (TV seriál)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2001 Výměna (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zkažené ovoce (S04E06)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Roughnecks (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Tajemství (S10E03)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 Debut on Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Uhranutí (S06E01)
1988 Blind Justice (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Punishment Without Crime (S02E07)
1987 Tutti Frutti (TV seriál)
1986 Blood Red Roses (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Záhada Dallmalské ulice (S01E02)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Square Mile of Murder (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky