foto

Evan Bleiweiss

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Vražedné Miami (TV seriál)
2014 Black Sails (TV seriál)
Matador (TV seriál)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
American Gothic (S04E18)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
Heart of Darkness (S03E19)
All My Children (S03E15)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Possible Kill Screen (S07E12)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Vražedné Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace