foto

Evan Bleiweiss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
The Face of Oblivion (E04)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Benzodiazepine & the Benjamins (S02E16)
Bacterium & the Brothers Panitch (S02E10)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Spirochete & Santeria (S02E05)
Keratin a tvář z plakátu (S01E20)
Ateroskleróza a alabamská lest (S01E15)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Srdeční vada a umění (S01E10)
Poldové a poníci (S01E06)
2014 Matador (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
American Gothic (S04E18)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
Heart of Darkness (S03E19)
All My Children (S03E15)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
2008 Policejní odznak (TV seriál)
Possible Kill Screen (S07E12)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky