foto

Abdul Salaam El Razzac

  • nar. 8.5.1944 (74 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Šílený
2006 Mezi nebem a zemí
2005 Adam and Eve
2002 8. míle
2000 The Specials
1996 Zvrhlosti žen
1994 Berettův ostrov
1992 1775 (TV film)
Jeden plus dva aneb Neslušný výlet
Malcolm X
1991 Terminátor 2: Den zúčtování
Vražedná hra (TV film)
Čtvrtý příběh (TV film)
1990 Anděl smrti (TV film)
Podfukáři (TV film)
Pretty Woman
Smrtící zatykač
1989 Glory

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
I Want a New Drug (S15E14)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1996 Frasier (TV seriál)
Nemůžeš se líbit všem (S03E23)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Out All Night (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál) - a.z.
Šedé přízraky (S02E22) - a.z.
1988 Empty Nest (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Heslo (S01E14)
1987 Frank's Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace