foto

Sonny Postiglione

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Upíří deníky (TV seriál)
The Devil Inside (S05E12)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Monster's Ball (S05E05)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
A Crowd of Demons (E05)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Powell (E15)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Accident (E08)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Všichni ti mladí frajeři (E15)
Podívejte se na muže zákona (E08)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
2007 Profesionálky (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek (TV seriál)
Positive (S16E19)
1993 Policie New York (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky