foto

Sonny Postiglione

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 Upíří deníky (TV seriál)
The Devil Inside (S05E12)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Monster's Ball (S05E05)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Všichni ti mladí frajeři (E15)
Podívejte se na muže zákona (E08)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05)
2007 Profesionálky (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Charlieho andílci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace